Завантаження ...
banner
banner

Як організувати перевезення меблів?

Все що пов’язано з меблями на протязі довгих років користується незмінним попитом. І перевезення меблів тут не є виключенням.

грузчик с мебелью в руках

Все що пов’язано з меблями на протязі довгих років користується незмінним попитом. І перевезення меблів тут не є виключенням. Такою послугою охоче користуються, як пересічні громадяни, так і юридичні обличчя. Варто відмітити, що останні і є основним споживачем. Тому, якщо вам необхідно вантажоперевезення https://gruzar.com.ua/ua звертайтеся в компанію Грузар.

Пакувальні матеріали для перевезення меблів

Для багатьох це не очевидно, але таке, здавалося б доволі просте завдання як перевезення меблів https://gruzar.com.ua/ua/perevozka-mebeli краще делегувати професіоналам Грузар.

Якщо ви не володієте відповідним досвідом, ви завжди ризикують пошкодити свою власність в процесі транспортування. Особливо, коли мова йде про новий, тільки придбаний стіл, шафу чи диван. По цій причині перевезення слід починати, з правильної упаковки, яка зможе захистити ваші речі від пошкоджень. В наші дні ви без найменших складностей можете придбати будь-які пакувальні матеріали.

Варто зазначити, що всі вони мають окрему область застосування. В зв’язку з цим ми більш детально розкажемо де і яку упаковку краще використовувати. При цьому почати слід зі стрейч плівки. Адже це самий розповсюджений матеріал, який використовується підчас вантажоперевезення меблів. Він вирізняється низькою вартістю та простотою використання. Його головна функція це захист поверхонь від подряпин, бруду та вологи. Тому не варто очікувати від плівки високого рівня захисту. Для цього є цілий ряд інших матеріалів.

В першу чергу, це так звана ППП ( повітряно пузирчата плівка). Вона надає чудовий рівень захисту від ударів та інших механічних пошкоджень. Особливо, якщо ви завернете речі в декілька шарів. ППП просто ідеально підходить для посуду, дзеркал, дрібної побутової техніки та інших крихких вантажів. Варто зазначити, що коштує вона відносно дорого, тому в разі необхідності ви можете замінити її гофрокартоном, товстою щільною тканиною чи іншим м’яким матеріалом.

В тих випадках коли мова йде про транспортування крупно габаритних, важких та крихких речей застосовується опалубка. Це не що інше як дерев’яний каркас, на кшталт рами в якому розміщується заздалегідь упакований вантаж. Такий захист гарантовано допоможе запобігти навіть самим сильним пошкодженням. Варто зазначити, що опалубки робиться на місті під конкретний предмет. Тому потрібно володіти певними навичками роботи зі столярним інструментом та потрібною кількістю дерев’яних дошок. Не забувайте про те, що надійне пакування це тільки частина роботи. Адже всі вантажі після цього ще потрібно правильно розмістити в середині кузова автомобіля та надійно закріпити там за допомогою спеціальних тросів.

Роль вантажників в перевезеннях меблів

Якщо ви не хочете робити все власноруч ви завжди можете звернутися до нас і замовити не тільки транспорт, а ще й бригаду вантажників https://gruzar.com.ua/ua/gruzchiki. Всі наші вантажники це справжні майстри своєї справи. Вони чудову вміють поводитися з будь-якими вантажами не залежно від їх габаритів, ваги та крихкості. Тому ви можете без вагань доручити їм буд-яке завдання. Починаючи від завантаження і закінчуючи розбиранням ваших меблів. Це особливо актуально для тих хто планує транспортування шафи, ліжка чи дивана. Адже такі предмети зазвичай просто неможливо перевезти в зібраному вигляді. Крім того вони часто вирізняються доволі великою вагою під 100 кг і навіть вище.

Обережно перенести такий вантаж під силу далеко не кожному. Але наші працівники здатні впоратися навіть з такою проблемою. В їх розпорядженні не тільки великий досвід, а ще й спеціальні ремні, які дозволяють без складнощів переносити вантажі вагою до 300 кг. Без них просто не обійтись в тих випадках коли мова йде про роботу з великої кількістю важких та габаритних вантажів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: