Завантаження ...
banner
banner

За ніч під Васильковим вигоріли 4 ємності з нафтопродуктами та відбулося ще 2 вибухи

На нафтосховищі в Василькові за ніч повністю вигоріли вже 4 ємності з нафтопродуктами. Також за повідомленнями очевидців ще пролунало два вибухи, від одного з них постраждав пожежник

Пожежа, Васильків, Пожежа під києвом новини, новини києва пожежа, твіттер авакова пожежа, аваков страница в твиттер
Фото пожежі зі сторінки Аресена Авакова у Twitter

На нафтосховищі в Василькові повністю вигоріли вже 4 ємності з нафтопродуктами. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Васильківська пожежа: на ранок повністю вигоріли 4 ємності. Горіння як і раніше локалізоване. Розрахунки пожежних контролюють периметр", - написав він.
Також міністр повідомив, що були знайдені тіла трьої прцівників ДСНС, які загинули у пожежі. 

За минулу ніч, на нафтобазі відбулося ще декілька вибухів. Про це повідомляє телеканал "112 Україна" з посиланням на очевидців.

По темі: У мережі з'явилося відео палаючої нафтобази під Києвом з висоти пташиного польоту

Полк "Азов", які охороняють периметр навколо пожежі, підтвердили цю інформацію.
 
"За сьогоднішню ніч сталося кілька вибухів, від одного з них постраждали пожежники. За прогнозами, це не останні вибухи, тому рятувальники готуються до них. Найбільша загроза, яка зараз існує, - це дощ. Він призведе до катастрофічного забруднення місцевості", - йдеться в повідомленні полку на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 8 червня на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області спалахнула пожежа. Ймовірної причиної було необережне поводження з устаткуванням під час спроби крадіжки нафтопродукту.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: