Завантаження ...
banner
banner

Захід готовий ввести нові санкції проти Росії і продовжить підтримку України - Байден

Сполучені Штати підтвердили, що група країн "Великої Сімки" продовжить тиснути на Росію та водночас підтримувати Україну фінансово на шляху реалізації неї реформ.

Джозеф Байден, США, новини україни, ніжин, нежин, новости нежина

Сполучені Штати підтвердили, що група країн "Великої Сімки" продовжить тиснути на Росію та водночас підтримувати Україну фінансово на шляху реалізації неї реформ. Про це йшлося у середу під час зустрічі віце-президента США Джозефа Байдена та прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

"Віце-президент підкреслив рішучість Сполучених Штатів та їхніх партнерів по G-7 продовжувати тиск на Росію з метою повної імплементації мінських домовленостей, у тому числі повернення українській стороні контролю над міжнародним кордоном, а також виведення всіх російських військ та зброю з України", - йдеться в офіційному повідомленні в середу прес-служби Білого дому.
 
Байден також зазначив, що США та їхні союзники по G-7 "залишаються готовими накласти суттєві додаткові санкції, якщо виникне необхідність відповісти на дії Росії".
 
Крім того, лідери двох країн обговорили порядок денний реформ в Україні. У тому числі, йшлося про необхідність подальшої боротьби з корупцією та інших зусиль, спрямованих на підтримку стабільності й зростання економіки України, а також залучення додаткових інвестицій в українську економіку.

gazeta.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: