Завантаження ...
banner
banner

Що подарувати дітям на Новий рік

Наближення Нового року створює особливий настрій, але й змушує похвилюватися, що подарувати рідним. Особливо це стосується дітей.

Наближення Нового року створює особливий настрій, але й змушує похвилюватися, що подарувати рідним. Особливо це стосується дітей. Адже батьки завжди хочуть знайти найкращий подарунок. Сучасний інтернет-магазин дитячих товарів пропонує іграшки на будь-який смак і вік. Головне – добре знати свою дитину.

Подарунки для розвитку здібностей

Дитячі іграшки мають розвивати здібності дитини, допомагати їй пізнавати світ і розважатися. Тому в інтернет-магазині дитячих товарів на Новий рік можна обрати один із багатьох різновидів відповідно до напрямку розвитку малечі:

  1. Пазли. Корисні для дрібної моторики. Складання картинок з маленьких елементів також розвиває уяву.
  2. Головоломки. Необхідні для логічного мислення та кмітливості.
  3. Конструктори. Набір деталей, з яких будуються конструкції, вимагає терпіння та уяви.
  4. Пірамідки – це теж певний набір кілець чи інших геометричних фігур, які складаються у піраміду. Вони сприяють правильній координації рухів.
  5. Ігрові набори. Вони засновані на повторенні дорослої діяльності людини, наприклад, лікаря чи кухара,. Допомагають дітям пізнавати світ навколо.

Іграшки на кожен вік в інтернет-магазині дитячих товарів

Існує ще безліч цікавих іграшок, які можна замовити в інтернет-магазині на Новий рік малечі. Всі вони стануть в нагоді відповідно до віку малечі. Експерти радять купити такі іграшки для дітей:

  1. До 6 років дитина вчиться орієнтуватися у просторі і координувати рухи. Тож на Новий рік їй можна подарувати яскраві брязкальця, підвісні модулі, що кріпляться над ліжком, різноманітні пищавки.
  2. Від 6 місяців до року малюк пізнає світ і вчиться з ним взаємодіяти. Ідеальним подарунком можуть бути кубики, машинки, м’ячики, книжки з барвистими малюнками.
  3. З 1 до 2 років можна купити іграшки м’які або найрізноманітніші, які можна збирати й розбирати.
  4. З 2 до 4 років дитина вивчає дорослі ролі. Тому корисними будуть різні ігрові набори, лялькові будинки та інше.
  5. Вік від 4 до 5 років називають найкращим для розвитку творчості дитини. Тому в нагоді стануть і фарби, і олівці, і пластилін, і набори для творчості.
  6. Від 5 років починається період підготовки дитини до школи. Варто замовити пізнавальні книжки та іграшки для розвитку.

Дитячі товари найкращої якості має у своєму асортименті маркетплейс IpopoKIDS.  У розділі іграшок можна знайти цікаві варіанти новорічних подарунків – від брязкалець для малюків до інтерактивних ігор для дошкільнят.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: