Завантаження ...
banner

Красиві та функціональні змішувачі: різновиди

Згідно з останніми тенденціями дерево, скло, мармур, граніт ― головні матеріали стильних й затишних інтер'єрів ванних кімнат. До них дизайнери пропонують купувати підвісні ніші та шафки, асиметричні акрилові ванни та відкриті душові кабіни.

Згідно з останніми тенденціями дерево, скло, мармур, граніт ― головні матеріали стильних й затишних інтер'єрів ванних кімнат. До них дизайнери пропонують купувати підвісні ніші та шафки, асиметричні акрилові ванни та відкриті душові кабіни. Гармонійним доповненням до такого комплекту стане змішувач для води, вибір якого залежить від загальної стилістики, способу монтажу й конструкції. З усього різноманіття, представленого на ринку, пропонуємо короткий огляд виробів з колекцій відомих виробників.

З термостатом

Відрізняються від інших наявністю вбудованого механізму, що регулює подачу води по параметрах, встановлених заздалегідь. Користувач самостійно обирає оптимальне температурне значення вручну або за допомогою електронної панелі. Додатково на деяких моделях передбачена можливість регулювання напору води. Всі параметри зберігаються в пам'яті пристрою. Змішувач з термостатом запобіжить можливому ошпарюванню гарячою водою при різкому зменшенні холодного потоку.

Безконтактні

Для включення змішувачів цього типу досить піднести руку під кран або прибрати їх для виключення. Виключення будь-якого контакту людини з пристроєм стало можливим завдяки вбудованому інфрачервоному датчику, який реагує на тепло рук.

На сьогоднішній момент такі моделі актуально встановлювати не тільки в громадських місцях, готелях, але й вдома у ванній, душовій кабіні, на кухні. Монтаж не викличе складнощів, якщо довірити його професіоналам. У разі виникнення необхідності провести заміну плитки, вибрати відповідний варіант можна за посиланням https://www.cersanit.com/ua/tiles-search/, на сайті відомого виробника Cersanit.

Настінні

Головна особливість настінних змішувачів ― відсутність перед очима усіх підвідних труб. Такі моделі виглядають ефектно, незалежно від монтажу на кухні або ванній кімнаті. Покупцеві лише варто визначитися з формою влаштування, матеріалом виготовлення й механізмом змішування води. Якщо двовентильні вироби під бронзу частіше зустрічаються в ретро колекціях, то для душових кабін мінімалістичного дизайну: https://www.cersanit.com/ua/katalog-produktiv/dushovi-kabini,11.html виробники пропонують більше одноважільних. До вибору настінних змішувачів слід підходити раціонально, враховуючи ціну, якість й гарантійний термін служби.

Також змішувачі поділяють на підлогові, врізні й вбудовані. Останні вигідно виглядають в мінімалістичних інтер'єрах, але їх монтаж займає багато часу й нерідко вимагає проведення ремонтних робіт по заміні плитки, а іноді й перевстановлення ванн, умивальників, душових кабін. Менше проблем викликають врізні пристрої, представлені на полицях магазинів в широкому асортименті розмірів та форм.

Відмінна якість й безперебійне функціонування своєї продукції на протязі багатьох років гарантує група компаній «Cersanit». Лінійки товарів розробляються під запити споживачів Європи, Близького Сходу, країн Центральної Азії та Північної Африки. Крім змішувачів виробничі потужності дозволяють випускати меблі для ванних кімнат, унітази, умивальники, біде. Також є колекції інсталяційних систем й кнопок, товари для людей з обмеженими можливостями, а ще для облаштування території навколо будинку. З повним асортиментом запропонованого обладнання можна ознайомитися на офіційному сайті компанії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: