Завантаження ...
banner
banner

У Росії з підозрою на коронавірус MERS госпіталізована мешканка Уссурійська

У Приморському краї з підозрою на захворювання, викликане коронавірусом MERS, госпіталізована мешканка Уссурійська. Встановлено, що дане захворювання починається, як звичайна інфекція але швидко набуває важкий перебіг, вражаючи легені.

Коронавірус MERS, новини ніжина, головний портал ніжин, нежатин, нежинти сайт, мій ніжин, уездные новости

У Приморському краї з підозрою на захворювання, викликане коронавірусом MERS, госпіталізована мешканка Уссурійська.  Як сказала представник департаменту охорони здоров’я Ксенія Гусенцова, жінка 13 червня повернулася з Республіки Корея, де контактувала з хворими коронавірусом в корейському госпіталі, – повідомляє ТАРС.

За даними департаменту, жінка поміщена в Уссурійську районну лікарню. Специфічних симптомів захворювання у неї поки не виявлено.
 
Аналізи, взяті у пацієнтки будуть направлені на дослідження в Новосибірськ.
 
Росспоживнагляд перевіряє всі рейси з Південної Кореї через можливість ввезення коронавіруса
 
Перший випадок захворювання коронавірусів близькосхідного респіраторного синдрому (БВРС-ков) (MERS) на території Південної Кореї був зафіксований 20 травня 2015. Встановлено, що вірус, який поширюється повітряно-крапельним шляхом, був занесений громадянином Республіки Корея, який повернувся з поїздки на Близький Схід.
 
Захворювання починається, як звичайна респіраторна інфекція, супроводжувана лихоманкою, кашлем і пневмонією, але швидко набуває важкий перебіг, вражаючи легені і може призвести до летальних наслідків. 

zik.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: