Завантаження ...
banner
banner

Популярні бренди швейцарських годинників

Кількість торгових марок, під якими випускаються наручні годинники, з кожним роком стає все більше. Одні пропонують механізми в бюджетному ціновому сегменті, інші орієнтуються на високий клас споживача і коштують тисячі доларів.

Кількість торгових марок, під якими випускаються наручні годинники, з кожним роком стає все більше. Одні пропонують механізми в бюджетному ціновому сегменті, інші орієнтуються на високий клас споживача і коштують тисячі доларів.

швейцарські годинники

Як підкреслюють спеціалісті інтернет-магазину Імідж, примітно, що деякі бренди вмирають так само швидко, як і народжуються, в той час як справжні лідери продовжують займати серйозні позиції світових рейтингів і дивувати споживачів незвичайними новинками. Швейцарські годинники вже досить давно віднайшли своїх користувачів, адже постійно здивовують високою якістю та надійністю.

Лідери годинникової індустрії: Топ 4 популярних брендів

Звичайно, знайти сучасний годинник сьогодні не завадить жодних зусиль. До того ж, кожен магазин пропонує безліч варіантів моделей. Але які з них вибрати — справа не легка, адже серед широкого асортименту можна легко заплутатися. Щоб хоч трохи розібратися, можна знати декілька найпопулярніший виробників.

  • Rolex. Виробник розкішних творінь, які з року в рік впевнено займають свої позиції в світових рейтингах кращих брендів. Свого часу компанія не раз була першовідкривачем, створивши перші водонепроникні наручні моделі з конструкцією «устричної раковини», випустивши зразки, які автоматично змінювали дні тижня і дату, і продовжуючи удосконалюватися з кожним новому етапом свого розвитку. Варто відзначити, що всі механізми, на базі яких створюють твори Rolex, є іменними і виготовляються в стінах компанії.
  • Patek Philippe. Швейцарський виробник механічних годинників найвищої якості і складності. Заснована в 1839 році, компанія до цих пір випускає хронометри в обмежених кількостях, оскільки вважає, що «кращі і самі коштовний годинник у світі є визначальними». Щорічно Patek Philippe створює не більше 16 тисяч примірників. Всі деталі механізмів перевіряються вручну і тестуються на синхронність. Одна пара народжується на світ протягом 9 місяців.
  • Vacheron Constantin. Одна з найдорожчих торгових марок. Володіння будь-моделей Vacheron Constantin є показником статусу і багатства людини. Бюджетних варіантів серед серій цього бренду немає, найбільш доступні моделі коштують не менше 9 тисяч доларів. Крім цього, торгова марка часто створює механізми конкретно під замовника — з індивідуальним дизайном та найдорожчими матеріалами. Відмінна риса всіх моделей — мальтійський хрест на циферблаті і заводний голівці.
  • Audemars Piguet. Унікальний бренд, який не входить ні в один часовий холдинг, тримаючись на вершині індустрії завдяки власним досягненням і зусиллям. Як і більшість престижних марок, всі свої зразки компанія збирає вручну, тому в рік випускає не більше 15 тисяч примірників. Більш того, кожна модель відрізняється від попередньої номером та підписом її автора. Ще однією родзинкою Audemars Piguet є плоскі механізм, що дозволяє створювати максимально компактні і елегантні твори.

Як підкреслюють експерти інтернет-магазину Імідж, швейцарський годинник не може коштувати надто мало. Саме тому, якщо немає можливості придбати оригінальну модель, можна віддати перевагу високоякісні копії хронометра, яка буде відрізнятися від оригіналу лише вартістю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: