Завантаження ...
banner
banner

Приватна школа «Золоче» та її підхід у навчанні дітей

Питання освіти починає турбувати батьків мало не з моменту народження дитини. І не даремно. Адже знайти школу, яка б могла задовольнити сучасні вимоги до освіти, де була б створена позитивна атмосфера для розвитку дитини та ефективного навчання, може виявитися не просто.

Питання освіти починає турбувати батьків мало не з моменту народження дитини. І не даремно. Адже знайти школу, яка б могла задовольнити сучасні вимоги до освіти, де була б створена позитивна атмосфера для розвитку дитини та ефективного навчання, може виявитися не просто. Державні навчальні заходи здебільшого пропонують формалізований підхід до навчання. В їхніх великих класах вчитель не має змоги приділити необхідну увагу кожному учню, тому про індивідуальний підхід до своєї дитина в таких школах батьки можуть тільки мріяти. Але альтернатива є – це приватні навчальні заклади, де дотримуються сучасних методів навчання та використовують ефективні технології, які дозволяють максимально розкрити навички та здатності дитини.

Що пропонує приватна школа «Золоче»?

Ця школа має декілька принципових відмінностей у підході до процесу освіти дітей:

  • навчання за міжнародними стандартами за програмою Cambridge Primary&Secondary;
  • відповідність державним стандартам;
  • дотримання принципів програми «Інтелект України», основна мета якої – створити сприятливі умови для розкриття індивідуального потенціалу кожного учня за допомогою використання інноваційних навчальних технологій й інтегрованих предметів;
  • інтерактивний підхід до навчання, який дозволяє досягти повної уваги кожного учня на уроці, що досягається використанням сучасного приладдя для наочності викладання матеріалу, влаштовуються спеціальні уроки з науковими дискусіями та ін.;
  • запровадження методики ТРВЗ – теорія розв’язання винахідницьких задач, яка дозволяє не тільки надати учням знання за загальноосвітньою навчальною програмою, але ще й сприяє розвитку кмітливості, уважності, винахідливості при пошуку нестандартних шляхів розв’язання задач.

Білінгвальний підхід до викладання

Окрім вивчання предметів за загальною програмою, у «Золоче» школярі мають унікальну можливість вивчати англійську найбільш природним та легким шляхом – через занурення у мовне середовище. В школі працюють вчителі, які є носіями англійської мови. Вони викладають загальноосвітні предмети, тому діти краще засвоюють матеріал з математики, фізики, географії тощо та легко спілкуються англійською.

Також білінгвальна система навчання дозволяє поєднувати викладання матеріалів за українською загальноосвітньою та Кембриджською програмами. І школярі встигають засвоювати матеріал, передбачений ними обома.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: