Завантаження ...
banner
banner

Де і як шукають кваліфікованих майстрів

Коли все налагоджено і працює, ми не замислюємося про складність функціонування систем. Як тільки виникає поломка, терміново потрібен майстер.

Завдяки досягненням науково-технічного прогресу, ми маємо можливість користуватися численною побутовою технікою, застосовувати в облаштуванні житла сучасні матеріали і технології, купувати в особисте користування транспортні засоби. Коли все налагоджено і працює, ми не замислюємося про складність функціонування систем. Як тільки виникає поломка, терміново потрібен майстер.

Методів пошуку фахівців чимало, проте більшість не дає користі. Щоб знайти перевірених людей, звертайтеся на спеціалізований сервіс замовлення послуг, про який розповідається в інтернет-газеті: https://galychyna.if.ua/analytic/de-shukati-maystriv-svoyeyi-spravi-servisi-v-merezhi/

Хто найбільш затребуваний

1. Сантехнік

Підключення ванни, душової кабіни, унітазу, пральної машинки, раковини, очищувача води, посудомийної техніки здійснює фахівець з водопостачання та водовідведення (сантехнік). В його компетенції знаходиться каналізаційна труба, по якій стоки надходять в загальнобудинкову мережу. Він виконує заміну труб, перенесення кранів, оновлення змішувачів, прочищення сифонів.

2. Електрик

Навіть тільки якщо ви б користувалися світлом, без цього майстра не обійтися. Коли потрібна додаткова розводка для створення декількох ліній струмопідключень, самостійно цього не зробити. Якщо у верхніх сусідів сталася надзвичайна подія (зірвало кран або протікає батарея опалення), а схаменулися не відразу, то найімовірніше у них і поверхом нижче постраждає електропроводка. До невеликих завдань входять заміна розеток, елементів електричного щитка.

3. «Чоловік на годину»

Професіонал, у компетенцію якого входить безліч справ. Він здатний повісити карниз, полагодити замок, прибити полицю, підкрутити елементи пластикового вікна, дати другий шанс старенькій табуретці, зібрати диван, замінити діодну лампу, вкрутити в дверний проріз планку турніка. Влучна назва показує, що виконавець пристосований до будь-якої роботи, яку в деяких сім'ях виконує чоловік, батько, дідусь.

4. Майстер по ремонту побутової техніки, аудіо- та відеопристроїв

Коли ламаються наші кухонні помічники, телевізор, пральна машина, кондиціонер, не завжди виходить в сервісі відремонтувати їх швидко. Тому доводиться шукати людей, які зуміють усунути несправності без довгих очікувань з боку клієнта.

5. Оздоблювальні роботи

Косметичний ремонт робити самостійно довго, а якщо мало знань в цьому напрямку, то бажано мати досвідченого напарника, який на цьому «зуби з'їв». Так ви уникнете помилок у підготовці поверхонь, купите просочувальні, нівелюючі і декоративні матеріали, які підходять один до одного, не помилитеся в технології ведення ремонту.

6. Генеральне прибирання

Існує 2 види клінінгу: після завершення ремонтно-демонтажних робіт і капітальне прибирання всієї квартири (проводиться 1-2 рази на рік). Якщо звертатися в компанію, вийде дорого. Окремі фахівці зроблять не гірше, а візьмуть за свою працю менше.

7. Кур'єр з особистих доручень

Вручити квіти, забрати щось в одному місці і привезти в інше, сходити в магазин за покупкою товарів за складеним списком, забігти в аптеку ─ це може зробити відповідальна людина без досвіду.

8. Доглядальниця

Літнім людям потрібна не тільки медична допомога, а й увага. Доглядальниць наймають з метою допомогти хворій людині (встати, погодувати, змінити памперс, поговорити). Часто запрошують жінку з медичною освітою, яка зуміє оцінити стан людини і вчасно викликати «Швидку допомогу» або самостійно зробити укол.

Вам зрозуміло, де знайти профільного майстра.? Це буде не випадкова людина, а фахівець, якість роботи якого чесно оцінили попередні замовники.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: