Завантаження ...
banner
banner

Переваги подорожей на літаку

Якщо збираєтеся здійснити поїздку зі Львова до Києва, то заздалегідь подумайте, яким транспортом хочете добиратися. Можете поїхати на поїзді, автобусі, своєму автомобілі або літаку. Найпопулярніший варіант - літак.

Якщо збираєтеся здійснити поїздку зі Львова до Києва, то заздалегідь подумайте, яким транспортом хочете добиратися. Можете поїхати на поїзді, автобусі, своєму автомобілі або літаку. Найпопулярніший варіант - літак. Головна його перевага - швидкість та комфорт. Далі ми поговоримо про те, чому варто обирати саме цей транспорт для подорожей.

Авіапереліт – це безумовні переваги

авіаквитки

Розглянемо, чому літаки краще решти транспорту для подорожей.

  • Швидкість. Ви подолаєте тисячу кілометрів всього за кілька годин. На іншому транспорті це зайняло б добу. Якщо мало часу на дорогу, Ви маєте здійснити бізнес-подорож, то витрачати зайві дні тільки на транспорт бажання немає. Так, придбавши авіаквитки Львів Київ ви будете у столиці за півтори години, а цінник починається з 888 гривень. Порівняємо: автівкою прийдеться здолати 550 км, що потребує біля 7 годин, та й 40 літрів пального вийдуть навіть дорожче.
  • Краєвид. По дорозі за кілька годин ви побачите багато цікавого з ілюмінатора, якщо звичайно пощастить біля нього сісти.
  • Безпека. Сучасна цивільна авіація здатна надати можливість безпечно і швидко перелетіти велику відстань. Не всі знають, але фактом є те, що авіа переліт – найбезпечніший спосіб подорожей. Аварії, завдяки прискіпливим вимогам до підготовки пілотів, технічного стану літаків трапляються у разі рідше, аніж на автотранспорті.
  • Вартість. Багато хто думає, що на літаку подорожувати набагато дорожче, але це не так. Є чартерні рейси, знижки та інші корисні речі. Квитки іноді обходяться навіть дешевше, аніж іншим типом наземного транспорту. Плюс, не обов'язково літати в бізнес-класі, економ також не завдасть незручностей, особливо на не довгих маршрутах. Так, наприклад
  • Комфорт. Навіть в економі у вас будуть зручні сидіння, сервіс, телевізор та інші приємні речі.
  • Можна дістатися в будь-яке місце. Щоб перетнути, припустимо, море на машині, то потрібно буде окремо користуватися морським транспортом, що дорого, незручно і довго. Літаки літають практично в будь-яку країну, аеропорти є поблизу великих міст по всій Україні.
Якщо збираєтеся відпочити, або завітати до столиці у справах, але у вас мало часу, вибирайте в якості транспорту літак. Своєчасно забронювавши квиток, дістанетесь до місця призначення швидко та з комфортом. За ціною, якщо порівнювати з поїздкою на власному авто – буде аж ніяк не дорожче.

Де придбати квитки

Переглянути розклад рейсів та придбати потрібний квиток на літак можна на сайті www.flyuia.com. Там також ви можете підібрати квитки не тільки для перельотів по Україні, а й запланувати відпустку за кордоном. Перевагою є постійні акції від компанії, за допомогою яких перельоти стануть іще дешевшими.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: