Завантаження ...
banner
banner

Караоке-клуби: популярні місця відпочинку та розваг

Караоке прийшло до нас з Японії. Його назва (абсолютно порожній оркестр) походить від того, що учасники цієї форми розваг, співають відомі хіти, наприклад, в клубі, під супровід інструментального фону зіграним із запису (без вокального шару). Тексти пісень можуть зображатися на спеціальних екранах, моніторах або проекторах.

Караоке прийшло до нас з Японії. Його назва (абсолютно порожній оркестр) походить від того, що учасники цієї форми розваг, співають відомі хіти, наприклад, в клубі, під супровід інструментального фону зіграним із запису (без вокального шару). Тексти пісень можуть зображатися на спеціальних екранах, моніторах або проекторах. У наш час караоке-клуб https://www.split.lviv.ua/karaoke/about-karaoke.html — чудове місце для розваг та відпочинку.

караоке-клуб

Від легенд до сьогодення караоке

Все почалося, за місцевою японською легендою, майже сорок років тому в закусочній "Барі" в Кобе, коли японська співачка Дайсуке Іноуе не з'явилася на роботу. Власник бару вирішив діяти. Він включив мелодію та попросив клієнтів співати. Люди почали виконувати пісні. Любителям розважитися задоволення не вистачало, хоча забава дешевою не була, і за кожен виступ необхідно було платити бару 100 єн. За короткий час музичні битви під назвою караоке стали дуже популярними.

Сьогодні караоке є важливою частиною культури багатьох країн і використовується в бізнесі. Воно також виконує терапевтичну функцію — допомагає дорослим і дітям набути впевненості у виступах перед аудиторією.

У деяких компаніях співробітники навіть зобов'язані відвідувати корпоративні караоке-заходи. Це відноситься до співробітників всіх рівнів. На практиці це означає, що боси, менеджери та рядові співробітники зустрічаються біля мікрофона. Спів разом має інтеграційну функцію. Керівники, з іншого боку, мають можливість відмовитися від свого офіційного образу на деякий час і показати, що вони можуть весело провести час теж.

Відвідування караоке-клубів

У будівлі клубу можна організувати:

  • клубні заходи;
  • концерти;
  • спортивні заходи (ліга боулінгу);
  • конференції;
  • тренінги або презентації продуктів.

Крім бару, відвідувач може випробувати ресторан, там пропонують повний спектр послуг кейтерингу. Велике меню дозволяє догодити навіть найвимогливішим гостям у виборі закусок на святковий стіл. Відвідувачам пропонують: закуски, салати, супи, гаряче, готові обіди, фаст-фуд меню, піцу, а також готові набори їжі на одну людину або на компанію.

Любителям спорту можуть бути запропоновані екрани телевізорів, які забезпечать комфорт перегляду спортивних передач, в будь-якому місці приміщення.

Спеціально для тусовщиків передбачений вибір вечірніх заходів, які є в розкладі караоке-клубу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: