Завантаження ...
banner
banner

7 правил вибору крісла для годування

Діти, в середньому, користуються стільчиком для годування з 6 місяців до 3 років. Слід вибирати годувальне крісло, яке відповідає стандартам безпеки, простору в домі, потрібному дизайну та функціоналу.

Діти, в середньому, користуються стільчиком для годування з 6 місяців до 3 років. Слід вибирати годувальне крісло, яке відповідає стандартам безпеки, простору в домі, потрібному дизайну та функціоналу.

Вибір стільчика для годування: інструкція

Коли вибираєте годувальне крісло, слід звертати увагу на такі правила:

  1. Простір. Щоб зручно годувати дитину, поки вона сидить у кріслі, потрібне місце Ті, у кого кухні менші, прагнуть оптимізувати простір. Крісло, що кріпиться прямо до столу, хороший варіант.

  2. Період використання. Залежно від моделі, можна використовувати з пів року до 3 років.Сьогодні на ринку є багато стільців трансформерів, які “ростуть” разом із дитиною, тобто можна підібрати під вік.

  3. Легка очистка. У якийсь момент, малюк почне вчитися сам їсти. Вам знадобиться стільчик, який легко очистити, бо - повірте - будуть розливи, бризки і крихти. Подумайте про крісло для годування зі знімними частинами або матеріалами, які легко витерти, щоб зробити прибирання легким.

  4. Тип стільниці.. Регульована? Знімна? Шукайте широкий, міцний та знімний варіант, який пропонує легке очищення.

  5. Транспортування. Це, ймовірно, буде особливо важливо для сімей з меншими кухнями. Деякі традиційні моделі непросто зберігати, а це означає, що вони займуть бажаний простір на вашій кухні.

  6. Стиль. Хоча це не повинно бути головним пріоритетом - безпека завжди на першому місці! Залежно від вашого стилю, вас можуть потягнути різні матеріали, кольори або дизайн.

  7. Комфорт. Зрештою, коли незручно дитині навряд чи взагалі захочеться їсти. М'які підкладки, які зручно прати, або сидіння з ергономічною формою гарантують комфорт та роблять дитину готовою до їжі та вивчення.

Види крісел для годування

Правильний стільчик для вас - це той, який робить годування дитини легким, безпечним та веселим - отже, як тільки ви переконаєтесь, що стільчик для годування відповідає вимогам безпеки та його легко мити, підходить бюджету, стилю.- купуйте!

  • Дерев'яні: класика знову модна - чіткі лінії легко вписуються в дизайн більшості квартир. Сучасні моделі мають регульовану висоту, відкидні сидіння та легке складання для зберігання.

  • Пластиковий або металевий каркас: легкий, сучасний стільчик пропонує легке прибирання, портативність на колесах і компактні розміри для зберігання. Це також одні з найбільш бюджетних варіантів.

  • Багатофункціональний стілець: Деякі багатофункціональні сидіння можна використовувати як крісло для годування, люльку, а іноді навіть гойдалку. Зазвичай у них є всі характеристики, як регульоване сидіння з нахилом, стійкість та колесика для мобільності.

  • Бустерне крісло для годування: Потрібно крісло для годування, яке не займає зайвого місця? Прикріпіть бустер на один із іобідніх стільців. Ці крісла зазвичай мають знімні піддони, щоб, при готовності дитини, вона могла підтягнутися до сімейного столу.

Крісло для годування дитини - це безпечне місце для вивчення їжі у всій її фактурній та смаковій красі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: