Завантаження ...
banner
banner

Поліція Вірменії розігнала водометами мітинг в Єревані проти підвищення цін на електроенергію

Поліція Вірменії рано вранці, 23 червня, розігнала мітинг в центрі Єревану. Потужними струменями водометів учасники акції були відтиснені з проспекту Маршала Баграмяна.

Єриван, Вірменія, Мітинг, новини україни, розгін протестуючих, розгін єреван, єриван модомети, єриван фото

Поліція Вірменії рано вранці, 23 червня, розігнала мітинг в центрі Єревану.  Потужними струменями водометів учасники акції були відтіснені з проспекту Маршала Баграмяна в сторону оперного театру. Також були проведені затримання. За інформацією у ЗМІ затримано близько 250 учасників мітингу.

Цим заходам передували неодноразові попередження поліції про те, що дії учасників акції протизаконні.
“Ваші дії незаконні, – заявив заступник начальника управління поліції у столиці республіки полковник Валерій Осіпян. – Поліція вимагає негайно припинити протизаконні дії. Ваше зібрання суперечить положенням закону про зборах і мітингах Вірменії. В іншому випадку поліція в порядку, передбаченому законом, застосовує фізичну силу і спеціальні засоби у відношенні порушників громадського порядку, які будуть піддані відповідальності”.

Мітинг розпочався у понеділок, 22 червня, коли кілька тисяч людей вийшли на демонстрацію в столиці Вірменії Єревані і попрямували до резиденції президента, щоб висловити протест проти підвищення цін на електроенергію.
 
unian.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: