Завантаження ...
banner
banner

Готель "Міротель" - гордість курорту Трускавець

Готель "Міротель" в Трускавці є розкішним п'ятизірковим комплексом, що розташований в центральній частині курортної зони. Тут зупиняється час, адже від захвату просто захоплює дух.

Готель "Міротель" в Трускавці є розкішним п'ятизірковим комплексом, що розташований в центральній частині курортної зони. Тут зупиняється час, адже від захвату просто захоплює дух. Туристи, які встигли побувати в даному місці, ніколи його не забудуть.

"Міротель": переваги комплексу

Головним достоїнством санаторно-курортного комплексу є високий рівень організації. На площі 6200 м² розташовуються: спальний корпус, шикарна їдальня, ресторани, СПА-центр, медичний центр "Мед-Палас" та безліч інших зручностей. Розвинена інфраструктура, розмаїття послуг, привітний персонал і високий рівень обслуговування, - все це Ви знайдете, приїхавши на курорт Трускавець.

Комплекс відрізняється вдалим географічним розташуванням. Вся міська інфраструктура знаходиться поруч. Неподалік від здравниці гості знайдуть джерела мінеральних вод, що володіють цілющими властивостями. Якщо Ви хочете своїми очима побачити величний "Міротель" у м. Трускавець, зв'яжіться з представниками компанії "Карпати круїз".

Номерний фонд комплексу

Адміністрація готелю зробила все можливе, щоб відпочинок в Трускавці запам'ятався гостям. При створенні номерного фонду були враховані популярні запити та потреби сучасних туристів, аж до рідкісних і неординарних.

Загальна кількість пропонованих номерів - 184. Максимальна кількість гостей - 400. До уваги гостей пропонуються наступні категорії апартаментів:

  • Стандарт (28-36м²);
  • Люкс (54м²);
  • Люкс прем'єр (70-103м²);
  • Miracle Suite (105м²);
  • Президентський люкс (126 м²).

У кожному номері кожна деталь продумана до дрібниць, від вишуканих елементів декору до ексклюзивних косметичних засобів по догляду за обличчям і тілом.

Для сімейного відпочинку, а також проведення часу компаніями пропонуються номери-конекшени, що складаються з двох номерів, з'єднаних між собою. Трускавець - курорт з великої літери, в чому Ви зможете переконатися в перший же день відпочинку. А щоб цей час залишився у Вашій пам'яті, обирайте кращі місця з високим рейтингом.

СПА-центр готелю "Міротель"

СПА-центр здравниці визнаний одним з кращих на території не тільки курорту Трускавець, але і всієї України. Спектр послуг тут просто величезний:

  • аква-зона: 3 дорослих басейни довжиною 25, 12 і 9 метрів, дитячий басейн з гірками та водоспадами, 4 види джакузі, 4 види саун, фіто-бар.
  • естетична медицина: ручні й апаратні масажі тіла та обличчя, косметологія, контурна пластика, лазерне омолодження, озонотерапія та інше.
  • фітнес з досвідченим тренером, силові та кардіо навантаження, підтяжка тіла та інше.
  • BOTO FILL - унікальна неінвазивна методика підтяжки обличчя.
  • теплова терапія: обгортання озокеритовими грязями, гірським воском і глиною.

СПА-центр комплексу є водночас розважальним та оздоровчим. Тут буде цікаво як дорослим, так і дітям будь-якого віку.

Лікування в Трускавці в центрі "Мед-Палас"

Лікування на курорті Трускавець здавна вважається ефективним, що пояснюється величезною кількістю спеціальних центрів для оздоровлення та реабілітації. Однак найбільш відомим на Західній Україні є "Мед-Палас", який також відвідують гості санаторію «Весна» та інших сусідніх готелів.

Лікувально-діагностичний центр "Мед-Палас" - це сучасний комплекс, в якому зібрано найкраще медичне обладнання від провідних виробників світу. У штат персоналу залучені кращі фахівці в області терапії, урології, кардіології, ендокринології та травматології. Відповідно, спектр послуг центру дуже широкий.

Лікувальний корпус пов'язаний зі спальним корпусом теплим критим переходом. Центр складається з трьох відділень: діагностичний центр, водолікарня та СПА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: