Завантаження ...
banner

Міжміські перевезення - швидкий спосіб доставити вантаж в потрібне місце

Міжміськими вантажними перевезеннями користуються абсолютно всі підприємства, незалежно від сфери діяльності. Доставка товарів автомобільним транспортом - швидкий та ефективний спосіб, яким користуються у всьому світі.

Міжміськими вантажними перевезеннями користуються абсолютно всі підприємства, незалежно від сфери діяльності. Доставка товарів автомобільним транспортом - швидкий та ефективний спосіб, яким користуються у всьому світі. Транспортні компанії в свою чергу прикладають всіх можливих зусиль, щоб вантаж прибув цілим та неушкодженим, а його транспортування було безпечним.

Різновиди вантажоперевезень по Україні

Існує кілька різновидів вантажоперевезень по міжміському сполученню. Відрізняються вони за наступними критеріями:

  • тип вантажу (небезпечні, швидкопсувні, крихкі та інше);
  • габарити і вага вантажу;
  • тип залученого транспортного засобу.

Транспортування вантажів на дистанцію понад 5 км здійснюється із залученням спеціалізованого транспорту. Залежно від типу транспортного засобу міжміські перевезення вантажів можуть бути наступними:

  • тентовані - доставка різних товарів за допомогою вантажних фургонів, кузов яких накритий тентом. Тент захищає вантаж від дощу, снігу, пилу і сонця. Даний тип перевезень підходить для техніки, будматеріалів, текстилю, дерев'яних і сталевих виробів.
  • палетні - перевезення товарів в палетах. Даний варіант підходить для транспортування будівельних матеріалів, косметики, парфумерії, побутової хімії, деяких харчових продуктів, канцелярії та іншого.
  • рефрижераторні - доставка харчових продуктів, рослин та інших товарів, які вимагають певних температурних умов. Даний тип доставки підходить не тільки для перевезень усередині міста, але й для міжнародних перевезень вантажів. Автомобілі, оснащені тепловими або холодильними установками, можуть мати різну вантажопідйомність (від 1 до 22 тонн).
  • ізотермічні вантажоперевезення мають багато спільного з рефрижераторними, за винятком того факту, що ізотерми не здатні нагнітати необхідну температуру, а лише підтримують створену раніше. Ізотермічні міжміські перевезення цілком підходять для овочів, фруктів, м'яса та інших продуктів харчування.

Окремою категорією є вантажоперевезення негабаритних вантажів. Їх здійснюють за допомогою спеціальних тралів вантажопідйомністю від 30 тонн і понад 45 тонн. Сільськогосподарська техніка, будівельне обладнання, трансформатори та електростанції транспортуються виключно на широких платформах з великою кількістю осей. Самостійно перевезти такий вантаж просто нереально, адже процес повинен супроводжуватися своєчасним отриманням дозвільної документації. Варто відзначити, що далеко не всі перевізники беруться за такого плану замовлення, оскільки не володіють навичками і знаннями процесу.

Вартість перевезення вантажів по Україні

Ціна вантажоперевезення по міжміському маршруту залежить від безлічі факторів, серед яких:

  • тип вантажу;
  • габарити вантажу (довжина, висота, вага);
  • дальність від точки завантаження до точки вивантаження;
  • необхідність пакування товару;
  • тип використовуваного транспортного засобу;
  • умови зберігання і транспортування вантажу.

Безумовно, такий вантаж, як харчові продукти, заморожені напівфабрикати, медикаменти і рослини, транспортується в фургонах з додатковим кліматичним устаткуванням. Саме тому доставка швидкопсувних товарів обходиться дорожче. Однак досвідчені логістичні фірми в силах запропонувати вигідні умови для кожного замовника.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: