Завантаження ...
banner
banner

Новий фейк про Україну від російських ЗМІ

«Одягти вишиванку – і в петлю: Україна довела пенсіонерів до суїциду», «Харківський пенсіонер у вишиванці наклав на себе руки, вигукуючи «Слава Україні!» з такими заголовками російські ЗМІ поширюють черговий фейк

фейк про україну, Україна Фейк, команальні послуги,  новвини ніжин, нежин новости

Російські та проросійські видання поширили вигадку про те, що, буцімто, на Харківщині два «пенсіонери» наклали на себе руки після отримання платежів житлово-комунальних послуг. Однак, судячи зі свідчень родичів і представника міліції, таке повідомлення не відповідає дійсності.

Російські ЗМІ цими днями вийшли із заголовками: «Одягти вишиванку – і в петлю: Україна довела пенсіонерів до суїциду», «Харківський пенсіонер у вишиванці наклав на себе руки, вигукуючи «Слава Україні!»
 
«У Харківській області два пенсіонери повісились після отримання платіжок ЖКГ. Перший випадок стався в селі Високопілля у п’ятницю. Там чоловік скоїв самогубство у вишиванці і з вигуками «Слава Україні!» Шоковані односельці пенсіонера після побаченого досі не можуть оговтатись від шоку. Другий випадок стався вчора в місті Валки», – йдеться у новині на сайті російського калану «РЕН-ТВ».
 
Таку псевдоновину поширили видання «Лента.ру», Ukraina.ru, Riafan.ru, «Комсомольская правда» та інші.
нежин новости, нежин сайт
radiosvoboda.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: