Завантаження ...
banner

По дорозі до Луганська в ДТП загинув російський генерал Коченков

По дорозі до Луганська в ДТП загинув російський генерал Коченков фото

У Росії в дорожньо-транспортній пригоді на трасі Москва – Ростов загинув генерал-лейтенант Володимир Олексійович Коченков, що воював проти України на Донбасі.

Як повідомляє РЕАЛ, інформацію про це в соціальних мережах прихильників «русского мира» помітив блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer».

Коченков вирушив на концерт Кобзона
Коченков вирушив на концерт Кобзона

ДТП сталося тридцятого липня. Коченков віз до окупованого Луганську допомогу терористам, коли на його причепі лопнуло колесо, він вийшов з машини подивитися на ушкодження, раптом його разом з причепом зніс казна-звідки вискочивший «КамАЗ».

Подільники покійного вважають, що це було вбивство, інсценоване під ДТП. Причому, вони звинувачують в ньому «українську сволоту». Хоча куди логічніше припустити, що Коченкова швидше прибрали російські спецслужби, а не українські.

Тим більше, що казаки підозрюють невдалий замах, замаскований під ДТП, і на свого отамана Миколу Козіціна, який також брав активну участь в окупації ОРДЛО. Погано керовані і непередбачувані казаки запросто могли нажити собі ворогів в Кремлі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: