Завантаження ...
banner
banner

"Укрнафту" може очолити політичний емігрант з Росії Чичваркін

"Укрнафту" після найближчого зборів акціонерів з високою часткою ймовірності може очолити Євген Чичваркін, у минулому російський бізнесмен і співвласник мережі салонів стільникового зв'язку "Евросеть".

Російський політичний емігрант Євген Чичваркін може отримати роботу в Україні

Публічне акціонерне товариство "Укрнафта" після найближчого зборів акціонерів з високою часткою ймовірності може очолити Євген Чичваркін, у минулому російський бізнесмен і співвласник мережі салонів стільникового зв'язку "Евросеть". Про це повідомляє РБК-Україна посилаючись на компетентне джерело.
 
"Упевнений, що главою "Укрнафти" стане росіянин Ч., "Евросеть", - повідомило джерело.
 
На уточнююче питання, чи має він на увазі Євгена Чічваркіна, джерело відповіло ствердно.
 
"Так", - підтвердило джерело.
 
Зазначимо, в червні "Нафтогаз" оголосив конкурс на посаду керівника "Укрнафти", а сьогодні комісія визначила двох кандидатів на посаду глави.
 
Комітет при Кабміні обере одного з них 10 липня, а після визначення переможця комітетом кандидатура претендента на посаду голови "Укрнафти" буде подана на розгляд та затвердження акціонерів на зборах, яке призначено на 22 липня 2015 р.
 
Євген Чичваркін - російський мільйонер, підприємець, співзасновник і колишній співвласник мережі салонів стільникового зв'язку "Евросеть", деякий час лідер московського відділення опозиційної партії "Союз правих сил". Політичний емігрант. З кінця 2008 р. проживає у Великобританії.

rbc.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: