Завантаження ...
banner
banner

У Харкові вбили двох інкасаторів та викрали 2,5 млн. гривень

Сьогодні, 10 липня, вранці в результаті збройного пограбування у Харкові загинули троє людей, які перебували в автомобілі поштової служби. Наразі відомі прикмети злочинця


Напад на інкасаторів у Харкові / mediaport.ua

Сьогодні, 10 липня, вранці в результаті пограбування у Харкові загинули троє людей, які перебували в автомобілі поштової служби. 

 У момент нападу на співробітників пошти на злочинці була каска, маска і бронежилет. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.
При цьому в розпорядженні Міністерства внутрішніх справ вже є інформація про прикмети злочинця, який розстріляв трьох інкасаторів у Харкові.
 
"Зріст підозрюваного - 190 см, світле волосся, попереду короткий чубчик, ззаду довге волосся. Був одягнений - світла сорочка, сірі короткі бриджі. На ногах сандалі. У момент нападу на злочинці була одягнена каска, маска, бронежилет", - йдеться у повідомленні Геращенка.
 
Крім того, радник Авакова зазначив, що злочинець виїхав на ВАЗ 2110 сріблястого кольору - номер АХ8632АЕ.
 
За попередньою інформацією, нападник діяв сам. Також Геращенко наголосив, що, згідно з попередніми даними, викрадено 2,3 мільйона гривень.

У свою чергу в прес-службі прокуратури на своїй сторінці у Twitter повідомили деякі подробиці про осіб загиблих.

"Загинули троє листонош супроводу «Укрпошти» — 77, 69, 62 р.н", - йдеться у повідомленні.


УНІАН
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: