Завантаження ...
banner

У Києві голова ОСББ побив 14-річного підлітка з сусіднього будинку (ВІДЕО)

У Києві голова ОСББ побив 14-річного підлітка з сусіднього будинку (ВІДЕО) фото

У мережу потрапило відео побиття підлітка

У Києві керуючий ОСББ жорстоко накинувся на 14-річного підлітка, який повертався додому та переліз через невеликий парканчик, що огороджує двір, адже забув магнітний ключ вдома.

Про це повідомили у Facebook-спільноті "ЗупиниЛося", зазначає novyny.live

Подробиці інциденту

Чоловік підбіг і сильно штовхнув хлопця, той впав на землю на галявині, ледь не вдарившись головою об бордюр. Інцидент міг привести до трагічних наслідків, оскільки до твердої поверхні залишалося всього кілька сантиметрів.

Як розповіла мама підлітка керівник ОСББ "Русанівська вежа" знав її сина та те, що хлопець проживає у сусідньому будинку, адже вони були знайомі близько двох років.

До агресивно налаштованого чоловіка поспішили сусіди, щоб утримати його від подальших нападів.

У мережу потрапило відео нападу, зняте камерою спостереження в будинку.

"Ось як зустрічає керуючий ОСББ "Русанівська вежа" Федорюк Вадим Леонідович (Київ, проспект Соборності, 30а) мешканців сусіднього будинку, а саме мого 14-річного сина, який йде додому. Його щастя, що залишилося в запасі 3 см, які врятували життя", - пише мама постраждалого хлопця.

Відомо, що на місце події прибули патрульні поліцейські та карета швидкої допомоги. 

"Чоловік відповість за скоєне... а ви, друзі сусіди, зверніть увагу, що виявляється навіть у власному дворі біля свого ж будинку стало зовсім небезпечно...бережіть ваші родини", - зазначила киянка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: