Завантаження ...
banner

Новим головою Закарпаття може стати Москаль - ЗМІ

Новим головою Закарпатської ОДА сьогодні буде призначено Геннадія Москаля, який зараз працює головою військово-цивільної адміністрації Луганщини. Про це сьогодні написав сайт Mukachevo.net.

москаль, мукачево, мукачево ода, закарпаття,

Новим головою Закарпатської ОДА сьогодні буде призначено Геннадія Москаля, який зараз працює головою військово-цивільної адміністрації Луганщини. Про це сьогодні написав сайт Mukachevo.net. Про це повідомляє УНІАН

Видання нагадує, що протягом 2001-2002 року Геннадій Москаль вже очолював Закарпатську ОДА.
 
"Більшість українців його знають за крилатими висловами та добірною лайкою", - зазначає видання.
 
Нагадаємо, на фоні конфлікту зі стріляниною, який стався напередодні у Мукачеві за участі представників "Правого сектору", секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що на Закарпатті слід провести серйозні кадрові зміни.
 
"Потрібні серйозні кадрові зміни в регіоні, як в силовому, так і в адміністративному блоці. Потрібно нарешті в парламенті проголосувати зняття недоторканності з депутатів і суддів. Потрібно нарешті очистити країну від бандитів і корупціонерів", – наголосив Турчинов.
 
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив голові Державної фіскальної служби Роману Насірову звільнити всіх працівників Закарпатської митниці ДФС - від начальника митниці та керівництва митних постів до рядового працівника.
 
13 липня Державна фіскальна служба України відсторонила від виконання обов'язків весь керівний склад Закарпатської митниці для проведення службової перевірки фактів корупції на митниці.
 
Як повідомлялося раніше у Мукачево виник збройний конфлікт між представниками місцевого "Правого сектору" та людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: