Завантаження ...
banner

Під Києвом невідомі обстріляли авто першого помічника президента Шефіра, поранений водій. Що відомо

Під Києвом невідомі обстріляли авто першого помічника президента Шефіра, поранений водій. Що відомо фото

Невідомі обстріляли автівку першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра біля села Лісники на Київщині.

"Сьогодні, близько 10-ї години ранку, неподалік від села Лісники була обстріляна машина першого помічника президента Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило понад 10 куль. Поранений водій", — повідомили у пресслужбі Національної поліції.,

Як зазначили правоохоронці, наразі проводиться спецоперація з розшуку нападників.

В коментарі Суспільному народний депутат від "Слуги народу" Євгеній Шевченко, авто Шефіра обстріляли під час руху.

Сам помічник Зеленського не постраждав. Його водія у важкому стані доставили у лікарню "Феофанія".

"Очевидно, що це відкритий, навмисний і вкрай жорсткий напад із застосуванням автоматичної зброї не можна кваліфікувати інакше, ніж спробу демонстративного вбивства ключового члена команди. Відразу скажу, що ми, безумовно, пов'язуємо це напад з агресивною і навіть войовничою кампанією протидії активній політиці глави держави", — прокоментував подію радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Він також заявив, що напад на Шефіра демонструє протидію політиці, яку направлено "на істотне зниження традиційного впливу тіньових олігархів на суспільні процеси, а також на знищення політико-фінансових угруповань, відверто працюють на наших зовнішніх опонентів".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: