Завантаження ...
banner
banner

По автомобілю Шефіра стріляв професіонал – експерт

По автомобілю Шефіра стріляв професіонал – експерт фото

На його думку, тут можуть бути замішані спецслужби Росії, тому першою версією замаху варто розглядати спробу політичного вбивства

Замах на першого помічника президента України, Сергія Шефіра, організовувалося, як спецоперація, а вогонь по автомобілю Шефіра вів справжній професіонал.

Про це заявив засновник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Валерій Кур в ефірі програми «Право на владу», передає Слово і діло.

На його думку, тут можуть бути замішані спецслужби Росії, тому першою версією замаху варто розглядати спробу політичного вбивства. Також не виключається, що найближчим часом спробують здійснювати й інші спроби вбивати українських політичних діячів.

«Умовно кажучи, постріл був направлений саме в Зеленського... Стріляв професіонал, він працював не один. Купчастість мені говорить про це... Був мотив убити його. І вбити явно не тому, що хтось шукає, що він у когось позичив гроші або комусь винен... Я думаю, що це направлено на президента» - резюмував Кур.

22 вересня під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він у лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Пізніше ЗМІ повідомили, що Шефіра взяла під охорону Служба безпеки України.

Міністерство внутрішніх справ України веде розслідування замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра. Зараз обстежується територія лісу, звідки вівся вогонь, також досліджуються записи з відеокамер.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: