Завантаження ...
banner
banner

Промоутер Усика - про перемогу над Джошуа: Олександр декласував чемпіона

Промоутер Усика - про перемогу над Джошуа: Олександр декласував чемпіона фото

Одноголосним рішенням суддів українець, Олександр Усик, переміг британця Ентоні Джошуа та став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі.

34-річний український боксер Олександр Усик створив історію, перемігши представника Великобританії Ентоні Джошуа. Про це заявив промоутер українця Олександр Красюк.

Нагадаємо, у ніч з 25 на 26 вересня в Лондоні відбувся вечір боксу.

У головному поєдинку на стадіоні «Тоттенхем» Усик завдав поразки Джошуа і забрав титули WBA (Super), WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. Українець переміг одноголосним рішенням суддів.

Також промоутер боксера заявив, що той декласував чемпіона, нейтралізував всі сильні сторони Джошуа, і, натомість, розкрив всі свої сильні сторони. І здобув чудову, блискучу перемогу. На думку Красюка, боксер є народним героєм України. Адже Олександр Усик повернув пояси назад на Україну.

Для Усика ця перемога стала 19-ю в кар'єрі. Українець не зазнав жодної поразки в рамках професійного боксу.

Раніше повідомлялося, що боксери можуть провести реванш в Києві. Умовою реваншу був програш Джошуа, що і трапилось на рингу. При цьому Усик заявив, що дуже хотів би, аби бій відбувся на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Стежити за актуальними новинами зі світу спорту можна на сайті «Рейтинг Букмекерів», який також пропонує своїм читачам прогнози з вигідними коефіцієнтами на найближчі матчі, а ще розповідає багато деталей про букмекерські контори.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: