Завантаження ...
banner

Дружина Тищенка пожалкувала про своє свято під час локдауну

Дружина Тищенка пожалкувала про своє свято під час локдауну  фото

Дружина скандального Зе-нардепа Миколи Тищенка, Алла Барановська зізналася, що шкодує про те, що під час квітневого локдауну не відмовила собі в пишному святкуванні дня народження.  

Водночас, молодиця вважає, що жодного порушення закону в тому не було.

Про це Алла поговорила з Катериною Осадчою.

 

Торішній скандал із рестораном Тищенка "Велюр", який продовжував працювати в локдаун, у квітні отримав другу серію, коли подружжя влаштувало вечірку в готелі Fairmont

"Це було в номерах готелю. Ми розуміли, що юридично ми не порушуємо жодну статтю закону. До речі, за 3-5 днів усе відчинилося, були великі фестивалі, вже нікого це не бентежило. Але в той момент я зрозуміла, що ми інколи забуваємо, що ми вже не ті прості люди, якими ми були 2-3 роки назад. Салют не дарував мені мій чоловік, як пишуть. Цього року він нічого мені не подарував... Забув, напевно", - зазначила Барановська.

"Якщо повернутися у той період, я би нічого не робила, тому що, звичайно, це був дуже такий тижневий хейт, я не зовсім розуміла, за що глобально, тому що це був зачинений такий вечір, де ніхто не міг захворіти, ніхто не міг передати комусь цей коронавірус, бо всі здавали тести. Звичайно, якщо б повернутись у цей період, все це не варто було того, що потім відбувалося і як вся країна це смакувала", - додала вона.

Микола нічого не подарував дружині на день народження?!

Торкнулася Алла й теми закордонних лакшері-поїздок із сім'єю, фото з яких теж нерідко стають топ-темою в ЗМІ. Вона наголосила, що всі свої витрати і вона, і Микола чесно декларують.

ФОТО З INSTAGRAM БАРАНОВСЬКОЇ

Джерело: Таблоїд 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: