Завантаження ...
banner
banner

Українці об'єдналися та встановили рекорд!

Українці об'єдналися та встановили рекорд! фото

30 жовтня, у рамках глобального екологічного проєкту Greening of the Planet відбулася акція «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу”. Акція проходила як в Україні, так і за кордоном, і наповнена неабияким змістом: не просто висадити дерева, а змінити ставлення людей до природи!

"Реалізація програми Президента та акція «Створюємо ліси разом» триває у співпраці з «Озелененням планети». Сьогодні хочеться написати про наш черговий всеукраїнський рекорд. - повідомляє у фейсбук Юрій Болоховець - голова Державного агентства лісових ресурсів України. 30 жовтня об’єднавши за один день 1 313 338 людей та висадивши, за допомогою наших лісівників, 3 765 127 дерев нам разом з усією Україною та українцями з 28-ми країн світу, вдалось встановити всеукраїнське екодосягнення в об’єднанні людей, яке внесено в Книгу рекордів України.
Вважаю, чим більше подібних рекордів і екоактивностей по відновленні лісів, тим швидше ми змінимо свідомість кожної людини для шанобливого ставлення до природи та навколишнього середовища.
Дякую всім учасникам Акції,  які протягом доби в рамках «Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу», спільно із Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство лісових ресурсів України, Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine та всіма співорганізаторами і лісівниками з областей, висаджували дерева та консолідувались.
Особливі слова вдячності БФ «Озеленення України» Сергей Гайдайчук, Аня Крисюк , який протягом двох років приділяє велику увагу екоактивностям по відновленні екосистеми Землі в Україні та світі. Це найкращий приклад соціальної відповідальності бізнесу. З гордістю можу сказати, вони одні з найкращих наших еко партнерів, які об’єднують довкола заліснення мільйони людей.
Окреме спасибі основній ініціаторці #Озелененняпланети Ганні Крисюк за її енергію, позитив, впевненість та організацію такого масштабного екопроєкту.

Озеленення продовжується. Акція «Створюємо ліси разом» також. Долучайтеся!"

Долучилися до озеленення планети і ніжинці.

Читати по темі: Ніжинці долучилися до озеленення планети

фото Юрій Болоховець та nezhatin.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: