Завантаження ...
banner
banner

70-річні Українки-чилідерші шокували супер-танцем (відео)

70-річні Українки-чилідерші шокували супер-танцем (відео) фото

Nice ladies - так називають себе запальні дівчатка з Харкова - інакше їх не назвеш. Вони показали українцям, що пенсійний вік - не перешкода активному способу життя, веселощам і новим досягненням.

Свої таланти і здібності в чирлідінгу вони прийшли показати на "Україна має талант". І це неймовірно, адже найстаршій з танцівниць 75 років!

Вік учасниць команди варіюється від 58 до 75 років і вони - рекордсменки, як найдоросліша команда з чирлідингу в Україні.

Їх 11, вони називають себе дівчатками. Найстарша 75-річна учасниця-майстер спорту з художньої гімнастики. Є ще майстер спорту зі спортивної гімнастики та лижниця, якій 71 рік і вона досі працює в університеті на кафедрі фізкультури.

Всі інші учасниці - прості жінки, ніколи не займалися спортом. Просто одного разу одна з них прийшла у фітнес-клуб, де була соціальна група, куди ходили жінки на пенсії, і вирішили заснувати першу в Україні чирлідінг групу.

За місяць зібрали команду. Сьогодні вони чемпіонки світу та Європи.

"Я обожнюю дивитися на такі щасливі обличчя на цій сцені! Знаю, що найстаршій з вас - 75 років! Це дивовижно! Ви показали красиві шпагати, неймовірні підтримки і не найлегшу хореографію, а ще - харизму! У вас три "Так", - сказав Женя Кот.

Відзначимо, що шоу "Україна має талант" в десятому сезоні судять Сергій Притула, Ксенія Мішина і Євген Кот.

https://www.rbc.ua/ukr

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: