Завантаження ...
banner
banner

Героїчний вчинок патрульного поліції

Героїчний вчинок патрульного поліції фото

Вчора, близько пів на восьму вечора, у Сєвєродонецьку, на вулиці Першотравневій, патрульний Михайло Бойко займався вечірньою пробіжкою, коли йому зателефонувала дружина та повідомила, що у їхньому під’їзді пожежа.

Деталі порятунку розповіли в прес-службі патрульної поліції.

Михайло, не гаючи часу, поспішив до будинку. Біля під’їзду стояли схвильовані сусіди, які розповіли йому, що в одній із квартир пожежа й щойно з квартири було чути крик та плач дитини. На запитання Михайла чи викликали вони рятувальників та швидку сусіди повідомили, що викликали. Патрульний побіг рятувати дитину.

Коли поліцейський перебував біля вказаної квартири — слів про допомогу чути не було. Він вирішив до приїзду рятувальників вибити замок дверей, з надією врятувати життя дитини.

Відчинивши двері квартири, де була пожежа, Михайло побачив на підлозі непритомного хлопчика. Взявши дитину на руки, він виніс її до під’їзду, де стояли люди. Після цього сусіди повідомили, що у квартирі можуть ще перебувати діти.

Михайло знову повернувся у квартиру, яка палала. Оскільки задимлення не дозволяло пересуватися у повний зріст, патрульному довелося повзки пробиратися кімнатами у пошуку дітей.

Проповзши декілька метрів, Михайло закричав, щоб хтось відгукнувся, але ніякої відповіді не пролунало. Зрозумівши, що більше не може перебувати в приміщенні, через нестачу повітря, патрульний вибіг надвір.

Хлопчик, якого врятував поліцейський, прийшов до тями. На запитання Михайла чи є у квартирі ще хтось, дитина негативно похитала головою. До будинку приїхали рятувальники та службові автомобілі поліції та швидка допомога. Рятувальники ліквідували пожежу. 5-ти річного хлопчика ушпиталили. Наразі він перебуває у лікарні його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Обставини події встановлюють слідчі.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: