Завантаження ...
banner
banner

Помер актор Гаспар Ульєль від травми на гірськолижному курорті

Помер актор Гаспар Ульєль від травми на гірськолижному курорті фото

37-річний французький актор Гаспар Ульєль, який у вівторок отримав травму під час катання на лижах, у середу, 19 січня, помер у лікарні. Гаспар Ульєль був одним з найталановитіших акторів свого покоління.

Ульєль, якому було 37 років, помер від отриманих травм на гірськолижному курорті Ла-Розьєр в Монвалезані (Савоя). Повідомляється, що у вівторок його доправили в університетську лікарню Гренобля, але лікарі не змогли врятувати йому життя. Згідно з останньою інформацією, катаючись на лижах, Гаспар Ульєль не надів шолома. І місце, де сталося зіткнення, "не було небезпечним" для лижників.

Гаспар народився 25 листопада 1984 року. Його мати працювала стилісткою, а батько — дизайнером. Кар'єру актора він розпочав ще у 12 років, зігравши невелику роль у телефільмі "Жінка в білому". Його називали одним із "найкрасивіших французів", і не в останню чергу через шрам на щоці. Сам Гаспар розповідав, що його поранив доберман, коли йому було шість років.

ЗМІ відзначає, що Ульєль знімався у кіно з 1996 року, коли він з’явився в епізоді французького серіалу. Згодом він знімався у режисерів Крістофа Ганса, Жана-Пьєра Жене та Ксавьє Долана. За роль у фільмі останнього «Це всього лиш кінець світу» у 2017 році він отримав нагороду «Сезар» за кращу чоловічу роль.

Його останньою появою на екрані стала роль у фільмі «Сибіл» у 2019 році. У 2022 році він мав знятися в американському серіалі «Місячний лицар», створеному Джеремі Слейтером для Disney+, спродюсованому Marvel Studios і заснованому на однойменному персонажі з Marvel Comics.

Відомі фільми: "Париж, я тебе люблю", "Помста бідняка", "Довгі заручини", "Ганібал: Сходження" та інші.

https://www.ukrinform.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: