Завантаження ...
banner
banner

Лева з Прикарпаття хочуть відправити до Африки

Лева з Прикарпаття хочуть відправити до Африки фото

Леву, якого чоловік на Прикарпатті тримав у дворі, знайшли спеціалізований притулок. Після адаптації дику тварину передадуть в один з національних парків Африки. Власник тварини пообіцяв добровільно передати його в притулок.

До Державної екологічної інспекції Карпатського округу надійшла інформація про утримання в неволі тварини екзотичного для України виду - лева, який перебуває у приватній власності в селі Старуня Богородчанського району Івано-Франківської області.

Одна з благодійних організацій "Міжнародний благодійний фонд "Порятунок диких тварин" погодилася прийняти лева. При цьому власник тварини пообіцяв добровільно передати його в притулок. Наразі узгоджується процедура передачі.

У Держекоінспекції вказали, що після адаптації в притулку лев в рамках міжнародного співробітництва переїде в один з національних парків Африки, де буде жити в напіввільних природних умовах.

Власник півторарічного Лева Роми погодився віддати дику тварину в спеціалізований притулок. В останні місяці лев жив прямо у дворі в одному з сіл Прикарпаття.

Власник запевняв, що купив лева, щоб врятувати від загибелі. Однак дозволу на утримання хижака у чоловіка немає.

https://www.unian.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: