Завантаження ...
banner

Стало відомо хто представлятиме Україну на Євробаченні-2022

Стало відомо хто представлятиме Україну на Євробаченні-2022 фото

12 лютого відбувся фінал Національного відбору на Євробачення-2022, який пройде у травні в Турині.

За результатами голосування журі та глядачів Україну на конкурсі представлятиме Alina Pash із піснею "Тіні забутих предків".

За перемогу також боролися ROXOLANA, Barleben, Michael Soul та WELLBOY, гурти Cloudless, Kalush Orchestra, Our Atlantic. Суддями фіналу цьогоріч були співачки Джамала й Тіна Кароль, а також  членправління "Суспільного" та радіоведучий Ярослав Лодигін.

Alina Pash закривала фінал Нацвідбору. Пісня виконавиці "Тіні забутих предків" поєднує у собі вокал, начитку тексту та голосові прийоми, якими славиться творчість співачки. Перед фіналом Нацвідбору Аліна втрапила у скандал, який мало не обернувся дискваліфікацією через поїздки до окупованого Криму.

Першим на сцену вийшов гурт Cloudless із піснею All be Alright. Рокерів трохи підвів звук, який зник на кілька секунд прямо посеред виступу. Тому хлопці отримали можливість виступити ще раз наприкінці першої частини трансляції.

Другим виступив білорус Michael Soul. Конкурсна пісня Михайла Сосунова (справжнє ім’я виконавця) – DemonsУ 2017-му Михайло вже брав участь у Нацвідборі як беквокаліст тогорічного конкурсанта – гурту NaviBan.

Наступними презентував конкурсну пісню інді-поп гурт Our Atlantic. Їхня композиція "Моя любов" має на меті привернути увагу до проблеми домашнього насильства. Всі учасники гурту мають професійну музичну освіту, однак до об'єднання працювали в інших сферах.

Barleben (Олександр Барлебен), який зайняв місце дискваліфікованого LAUD, боровся за перемогу із піснею "Відчувай". Артист за своє життя встиг стати на захист України на Сході. У минулому Barleben – капітан СБУ. Попри такий досвід, творчості виконавця притаманна чуттєвість та ніжність.

Реп-композиція Stefania від Kalush Orchestra – перша пісня свого жанру, яка боролася за право представляти Україну на Євробаченні. Композиція присвячена мамі фронтмена Олега Псюка, Стефанії. 

Шостою свою конкурсну пісню Girlzzzz презентувала львів'янка Roxolana. Дівчина полюбляє не лише співати, але й вжарити на ударних. Саме в такий спосіб артистка знімає стрес.

Згодом на сцену вийшов Wellboy. Артист одним із останніх презентував конкурсну пісню Nozzy Bossy, присвячену його шляху від рідного села до великої сцени. Колоритну композицію доповнили запальними танцями. 

https://tabloid.pravda.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: