Завантаження ...
banner

Українська лижниця попалася на допінгу під час ОІ-2022

Українська лижниця попалася на допінгу під час ОІ-2022 фото

Валентина Камінська оголосила про завершення кар'єри після того, як здала позитивну допінг-пробу на Олімпійських іграх у Пекіні.

Вона  повідомила про це у себе в Instagram.

 

"Моя кар'єра в професійних лижних гонках несподівано завершилася. Шокуюча новина про мою допінг-пробу на Олімпійських іграх - справжня катастрофа та майже кінець світу для мене. Це був постріл впритул з ядерної зброї, який мене майже знищив та стер із Землі. Звучить банально, але я б ніколи навмисне не приймала такі речовини. Це не просто заборонено, але по-дурному з боку кожного спортсмена", - написала Камінська. 

 

"На жаль, я не зможу зібрати доказову базу, щоб поборотися за правду. Тому мені залишається лише пережити це випробування і сподіватися, що мені не дадуть "вишки" за цей злочин, якого я не робила. Почуваюся як лиходій, який вчинив щось жахливе, але сам не зрозумів як. Усім, хто зараз поряд зі мною на цьому тяжкому життєвому етапі я дуже вдячна! А в тих людей, яких торкнеться ця шалено неприємна історія, щиро перепрошую. Бережіть здоров'я і будьте щасливі!", - написала у дописі в соцмережі Валентина.

https://sport.unian.ua 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: