Завантаження ...
banner
banner

Війська рф планують просуватися до Харкова

Війська рф планують  просуватися до Харкова фото

Дані української розвідки вказують на те, що російські окупанти наразі перегруповуються на сході України. Після цього загарбники мають намір просуватися у бік Харкова. Росіяни також здійснюють перегрупування у напрямку Ізюма Харківської області.

Про це в інтерв’ю CNN повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов.

“Вони планують наступати в першу чергу на Харків. Вони спробують добити місто Маріуполь і лише після цього можуть спробувати ініціативно наступати на Київ”, – сказав він.

Крім того, щоб компенсувати свої значні втрати в Україні, армія РФ перекидає додаткові війська до Бєлгорода (росія), звідки передислокує їх на Харківщину.

За словами начальника української розвідки, у війні проти України проявилися слабкі сторони російської армії. У них виникли великі проблеми з наступом через труднощі у логістиці, а в районі Києва окупанти зазнали серйозної поразки.

Глава ГУР МО України поінформував, що війна триває й Україні потрібна серйозна військова підтримка з боку союзників, щоб наші воїни могли ефективніше протистояти російській агресії. Він також зазначив, що йдеться про важку артилерію, зенітно-ракетні комплекси та бойові літаки.

Посилання на інтерв'ю ➡️ https://edition.cnn.com/.../h_6b9e2402ce3c8574868b2a25762...

Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: