Завантаження ...
banner

Справжні чоловіки: зірки до та після війни

Справжні чоловіки: зірки до та після війни фото

З перших днів війни наші герої взяли до рук зброю та пішли на захист України. Вони довели, що мають не тільки талант, а й мужність та волю до перемоги!

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк з початку війни вступив до лав тероборони та виконав гімн Січових Стрільців, який сьогодні зазвучав по новому.

Тарас Тополя разом з іншими учасниками гурту «Антитіла» вступили до сил територіальної оборони України та мужньо боронять нашу неньку.

Композитор та співак Макс Барських, щоб захищати Україну від окупантів пройшов військові навчання і тепер мужньо тримає зброю в руках.

Телеведучий Даніель Салем служить на передовій у складі Нацгвардії.

Музикант та телеведучий Коля Серга, що служить у Збройних силах України та обороняє рідну Одесу від агресора. Навіть на фронті продовжує писати музику та давати концерти своїм напарникам.

Актор Андрій Федінчик боронить та захищає у теробороні України.

Хореограф Дмитро Дікусар, який вступив до лав ЗСУ не падає духом навіть після подання під обстріл балістичними ракетами, а навпаки хоче якнайшвидше перемоги.

Гарік Бірча, Тамерлан, Фагот, Майкл Щур та багато інших зірок українського шоубізу впевнено, гордо, мужньо захищають рідну Україну та борються за наше вільне майбутнє.

Ви наші супергерої.

Ми переможемо! Все буде Україна!

Матерал з мережі: Romantik Spa Hotel - Yaremche 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: