Завантаження ...
banner
banner

Шпигун рф "спалився" на слові "Паляниця"

Шпигун рф "спалився" на слові "Паляниця" фото

Патрульні поліцейські у Рівному затримали 42-річного російського шпигуна з вибуховою речовиною. Росіянин думав, що паляниця - це споруда з балок. Уродженець Гомеля плутався в поясненнях, не міг пояснити чітко мету перебування в Рівному.

До поліції ще 22 березня надійшов виклик від небайдужого рівнянина про підозрілого чоловіка. Зі слів заявника, той рухався вулицею Словацького автомобілем Skoda Octavia із державними номерними знаками, зареєстрованими у Рівненській області. Авто було перевантажене. Під час перевірки інспектори виявили в нього підозрілі блокнот та записи, а також пакунок, замотаний скотчем із невідомою речовиною, ймовірно, вибуховою.

 

"Чоловік не міг вимовити слово "паляниця", на його думку, це слово означає споруду з балок. На місце патрульні викликали працівників СБУ, які надалі виявили в росіянина паспорт громадянина рф для виїзду за кордон, внутрішній паспорт рф, військовий квиток рф, документи, які підтверджують наявність нерухомості у рф та АР Крим, а також адміністративний протокол, складений на нього фсб рф", - розповіли у патрульній поліції.

12 квітня працівники СБУ оголосили йому підозру у незаконному поводженні з вибуховими речовинами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: