Завантаження ...
banner

Анджеліна Джолі приїхала до Львова

Анджеліна Джолі приїхала до Львова фото

Голлівудську акторку і посолку доброї волі ООН Анджеліну Джолі помітили у кав'ярні Львівські круасани на ринку Шувар, що на Сихові. Відео, на якому видно, як акторка заходить у кав'ярню у супроводі охоронця, оприлюднила журналістка Майя Підгородецька.

 
 

Пізніше на Facebook-сторінці Укрзалізниці повідомили, що Анджеліна Джолі приїхала з гуманітарною місією і прибула на залізничний вокзал Львова, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький увечері розповів, що Анджеліна Джолі також відвідала один з медзакладів, де поспілкувалась з дітьми, які постраждали від російської ракети на вокзалі в Краматорску. Також посолка доброї волі відвідала одну зі шкіл-інтернатів на Львівщині, а на вокзалі Львова вона поговорила з волонтерами.

У п'ятницю, 29 квітня, польські ЗМІ повідомляли, що Анджеліну Джолі бачили в аеропорту у Варшаві. Хоча мета її візиту невідома, журналісти припустили, що акторка приїхала для спілкування з біженцями, які виїхали з України після повномасштабного вторгнення Росії.

Додамо, що на початку квітня Анджеліна Джолі відвідала в одній із лікарень Рима українських дітей-біженців і закликала зупинити війну в Україні.

Нагадаємо, що українцям також допомагає голлівудський актор Шонн Пенн, який вже неодноразово приїжджав до Львова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: