Завантаження ...
banner
banner

Внаслідок обстрілів на Луганщині є поранені та загиблі

Внаслідок обстрілів на Луганщині є поранені та загиблі фото

За добу окупанти обстріляли область 25 разів. Окупанти навмисно гатять по житловим кварталам та місцям, де переховуються мирні мешканці.

Поліція закликає громадян евакуйовуватися в безпечні регіони. Подбайте про свою безпеку і безпеку своїх дітей. 

Окупаційні війська рф з градів та ураганів обстріляли м. Привілля. Внаслідок обстрілу загинули двоє дітей, літня жінка, ще двоє неповнолітнії тяжкотравмовані.

Також, війська рф здійснили авіаудар по сільській школі смт Білогорівка. Внаслідок влучання школа обвалилася та загорілася. В бомбосховищі перебували місцеві мирні мешканці. Серед них є загиблі та поранені, багато людей залишаються під завалами. На місці події продовжують працювати рятувальники та поліцейські, які розбирають завали.

У містах Сєвєродонецьк та Рубіжне артилерійськими обстрілами пошкоджено багатоповерхівки.

Вніч з 7 на 8 травня російські військові обстріляли село Шипілове (неподалік Білогорівки). Внаслідок чого зруйновано двоповерховий будинок, є ймовірнсть, що під завалами опинилися люди.

За фактами обстрілів слідчими поліції відкрито кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейські Луганщини продовжують документувати військові злочини проти України, розкривати злочини, реагувати на всі повідомлення громадян, здійснювати оперативно-розшукову діяльність та допомагати громадянам.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: