Завантаження ...
banner

На кошти для ЗСУ "брати-волонтери" купили собі авто

На кошти для ЗСУ "брати-волонтери" купили собі авто фото

На Тенопільщині брати, які займались "волонтерством" підозрюються у розкраданні коштів для ЗСУ. Для свої потреб зловмисники використали понад два мільйони гривень.

Цинічність двох братів вражає. Гроші їм переводили небайдужі люди, адже думали, що допомагають захисникам. Натомість тернополяни ганебно вкрали пожертви, які мали допомогти Україні у війні проти Росії.

У той час, коли всі українці об'єдналися для спільної перемоги над агресором, брати вирішили нажитись на війні. Вони створили благодійний фонд та збирали туди кошти, нібито для потреб ЗСУ.

 

"За цей час було зібрано мільйони гривень, за які зловмисники придбали іноземну валюту, автомобілі преміумкласу, мобільні телефони останніх моделей. При цьому псевдоволонтери регулярно робили у соцмережах відеозвіти про передачу на території бойових дій автомобілів та інших речей військовослужбовцям", – розповіли у прокуратурі.
 

Зловмисники привласнили собі:

  • автомобілі Land Rover та Audi Q5;
  • мобільні телефони Apple IPhone 13 Pro Max;
  • інші матеріальні цінності на загальну суму понад 2 мільйони гривень.

Один автомобіль брати зареєстрували на себе, а іншим – користувалися за довіреністю. Для однієї з автівок шахраї навіть хотіли отримати "особливі" номери".

https://24tv.ua/
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: