Завантаження ...
banner
banner

У Європі почалися найбільші навчання НАТО з часів холодної війни

Відео.
Країни НАТО проводять найбільші спільні багатонаціональні навчання повітряно-десантних військ у Європі з часів «холодної війни».


Країни Організації північноатлантичного договору (НАТО) проводять найбільші спільні багатонаціональні навчання повітряно-десантних військ у Європі з часів «холодної війни».

Як повідомляє британське видання The Telegraph, у навчаннях, які розпочалися 15 серпня, беруть участь близько 5 тис. військовослужбовців з 11 країн-союзниць НАТО.

У навчаннях задіяні десантники з Болгарії, Франції, Німеччини, Греції, Італії, Нідерландів, Польщі, Португалії, Іспанії, Великої Британії та США. Навчання проходять у Німеччині, Італії, Болгарії та Румунії.
 
Представники США 18 серпня заявили, що союзники розпочали найбільші навчання повітряно-десантних військ у Європі у той час, коли спостерігається посилення боїв за участю проросійських терористів на сході України.
 
Навчання проходитимуть впродовж чотирьох тижнів - до 13 вересня. Вони спрямовані допомогти «силам високої готовності» діяти в єдності та продемонструвати можливості Альянсу щодо швидкого розміщення та управління для підтримки безпеки в Європі.
 
Американські військові повідомили, що 26 серпня понад 1 тис. парашутистів та обладнання з військових літаків союзників приземляться на німецьку військову базу в Хоенфельсі.
 
unian.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: