Завантаження ...
banner

На Київщині зрадник здавав росіянам АТОвців

На Київщині зрадник здавав росіянам АТОвців фото

У березні 2022 року житель села Луб’янка Бучанського району надавав російським окупантам інформацію про місця проживання військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України з 2014 року, та інших осіб, які мали в користуванні вогнепальну зброю та могли чинити опір ворогу.

Зокрема зрадник надав загарбникам інформацію щодо одного з учасників АТО, після чого того піддали тортурам та катуванням.

Добре знаючи місцевість Бучанського району, підозрюваний показував російським армійцям у лісосмугах позиції для вигідного розташування їхньої військової техніки з метою здійснення обстрілів території Київщини та місць дислокування військовослужбовців Збройних сил України.

За даними поліції, зрадник був завербований російськими окупантами та намагався потрапити на службу до ЗСУ з метою продовження діяльності на користь ворога.

При обшуках за місцем проживання затриманого поліцейські вилучили формений одяг, радіоелектронні засоби зв’язку, карти Київщини з відмітками місцевості та інші речові докази.

https://www.pravda.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: