Завантаження ...
banner
banner

У Генштабі назвали провокацією інформацію про наступ ЗСУ на Донбасі

У Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних сил України називають пропагандистською провокацією поширювану інформацію про нібито підготовлювані диверсійні акти на підконтрольній сепаратистам території



Інформація про ймовірний план наступу ЗСУ була поширена в Інтернеті.

У Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних сил України називають пропагандистською провокацією поширювану інформацію про нібито підготовлювані диверсійні акти на підконтрольній сепаратистам території і наступ ЗСУ на Донбасі найближчим часом.

Окрім того, як йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці прес-служби Генштабу ЗСУ в соцмережі "Фейсбук" в п'ятницю, "такі фальсифікації" мають на меті "виправдати заплановані дії терористичних військ зі зриву мінських домовленостей, а також відведення озброєння калібру менше 100 мм".

"Ми однозначно заявляємо, що Збройні сили України не допустять провокацій в Донецькій і Луганській областях, але у разі спроби наступу сепаратистів і найманців дадуть гідну відсіч ворогу!" - підкреслюється в повідомленні.

У Генштабі зазначають, що інформація про ймовірний план наступу ЗСУ була поширена в Інтернеті. Представники сепаратистів також зробили заяву, що Україна нібито готова до порушення мінських угод і спробує вирішити питання Донбасу силовим шляхом, при цьому, крім наступальних операцій, нібито буде здійснена низка терористичних актів проти мирного населення на окупованій території.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: