Завантаження ...
banner
banner

Окупанти завдали ракетний удар по Кременчуцькому заводу

Окупанти завдали ракетний удар по Кременчуцькому заводу фото

росіяни атакували нафтопереробний завод у Кременчуці: туди вночі 18 червня запустили від 6 до 8 ракет. Про атаку у своєму телеграмі повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін. Наразі невідомо, чи є постраждалі внаслідок цієї події.

У Бєлгороді мешканці знову скаржаться на вибухи та публікують відео спалахів у небі.

Приблизно о 23:00 в низці телеграм-каналів почали з'являтися відео "хлопків" у місті. Нагадаємо, що воно розташоване всього за 80 кілометрів від Харкова і саме звідти загарбники часто запускають ракети по Україні.

Південь: ЗСУ знищили майже 60 загарбників та 18 одиниць техніки рф.

Підтверджено втрати ворога в кількості: 57 рашистів та 18 одиниць техніки, серед яких: танк Т-72, важка вогнеметна система ТОС-1 "Буратіно", гаубиця "Мста-Б", самохідна гармата "Гіацинт", 3 багатоцільових броньованих тягачі, 9 одиниць автомобільної і броньованої техніки. Також знищено черговий польовий склад боєприпасів. Решта втрат уточнюється.

Крім того, буксир "Спасатєль Васілій Бех" внаслідок ураження вигорів і затонув разом із зенітно-ракетним комплексом "ТОР" на борту.

Шольц: Німецька зброя надійде в Україну вчасно.

Канцлер уточнив, що поставки важких видів в Україну відбудуться після того, як військові ЗСУ пройдуть навчання. Він зазначив, що це включає, в тому числі протиракетні системи, а також установки РСЗВ.

«Ми поставимо протибалістичну систему, здатну врятувати Одесу чи Київ. Ми також вирішили разом із Великою Британією і Сполученими Штатами поставити реактивні системи залпового вогню», - зазначив канцлер Німеччини.

На території білорусі немає стільки військ для наступу, як у лютому — Данілов.

«На сьогодні ми не бачимо таких загроз, тому що там немає достатньої кількості сил і засобів для того, щоб зробити такий наступ, який відбувався 24 лютого. До того ж така концентрація російських військ, яка була на 24 лютого, на сьогодні в білорусі відсутня», — сказав Данілов.

російські загарбники обстрілюють Донецьк, щоб задурити голову його жителям – мер Маріуполя.

російські загарбники самі обстрілюють тимчасово окупований Донецьк, щоб задурити голову його жителям та відволікти увагу від катастрофи Маріуполя, Сєвєродонецька та інших міст Донеччини та Луганщини.

Про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада з посиланням на міського голову Вадима Бойченка.

Військовий вертоліт рф двічі порушив повітряний простір Фінляндії.

Російський гелікоптер Mi-17 двічі порушив повітряний простір Фінляндії у травні, глибина проникнення на фінську територію складала кілька сотень метрів.

Військовий корабель рф двічі порушив кордони територіальних вод Данії.

корвет рф вночі проти 17 червня зайшов у води Данії північніше Крістіансо. Інцидент повторився в цьому ж районі пізніше вночі. Після сигналу цивільною рацією від данських військово-морських сил російське судно залишило територіальні води.

росіяни зосередились на захопленні Сєвєродонецька та Лисичанська, де зазнають втрат – ISW.

російські війська продовжують розгортати додаткові сили для підтримки наступальних операцій у районі Сєвєродонецьк-Лисичанськ, а оборона України залишається міцною.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: