Завантаження ...
banner
banner

День Незалежності в зоні АТО пройшов під звуки стрільби з танків та мінометів

У вечері і наприкінці доби, 24 серпня, ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли українських позицій.

У вечері і наприкінці доби, 24 серпня, ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

«Незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли українських позицій. Проте, вже за традиційним сценарієм, бойовики декілька разів застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів у темну пору доби», - йдеться у повідомленні.

З 18 години і до опівночі бойовики тричі обстріляли зі 120-міліметрових мінометів сили АТО у Красногорівці. А о 21 годині, по опорному пункту в Опитному, сепаратисти били з танку, зенітної установки та стрілецької зброї.
 
«Крім того, продовжуючи підступну тактику ескалації конфлікту на Донбасі, з 18.30 і до 19.06 бойовики з мінометів калібру 120 міліметрів вели вогонь по цивільних житлових будинках у селищі Красногорівка. А о 22.20 зі 122-міліметрової артилерії били по мирним кварталам Авдіївки. На Луганщині, о пів на десяту вечора, під мінометним вогнем злочинців опинився наш опорний пункт у селищі Щастя», - повідомляє прес-центр.
 
Наприкінці вчорашньої доби, зі стрілецької зброї, бойовики обстрілювали населенні пункти Луганське, Троїцьке, Майорськ, Санжарівку. Поблизу Маріуполя, з 18 години і до опівночі збройних провокацій не було.
 
Загалом, за добу - 24 серпня, бойовики 77 разів порушили режим припинення вогню. Тричі вони застосовували артилерію, 20 разів – міномети, 32 – гранатомети.

unian.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: