Завантаження ...
banner
banner

Російський суд засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму

На підставі частини третьої статті 69 остаточне покарання за сукупністю злочинів призначити Сенцову шляхом часткового складання покарань у вигляді позбавлення волі на строк 20 років у виправній колонії суворого режиму

сенцов росія, судилище в росії

Військовий суд в російському Ростові-на-Дону засудив українського режисера Олега Сенцова до 20 років позбавлення волі. Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, таке рішення суд оголосив сьогодні.

«На підставі частини третьої статті 69 остаточне покарання за сукупністю злочинів призначити Сенцову шляхом часткового складання покарань у вигляді позбавлення волі на строк 20 років у виправній колонії суворого режиму», - сказав суддя.
 
Як повідомлялося раніше, режисера Сенцова та активіста Олександра Кольченка російські спецслужби затримали в Криму в травні 2014 року. ФСБ оголосила, що вони є членами забороненої в Росії української організації «Правий сектор». Згідно з версією слідства, активісти планували вчинення диверсійно-терористичних актів у ряді кримських міст, а в подальшому - знищення низки об'єктів життєдіяльності, залізничних мостів, ліній електропередач.
 
Обидва провину заперечують з дня їх затримання.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: