Завантаження ...
banner
banner

Пішла з життя Руслана Писанка... Світла пам'ять

Пішла з життя Руслана Писанка... Світла пам'ять фото

Відома українка померла 19 липня у віці 56 років. Причиною смерті називають важку хворобу, яку актриса приховувала.

Руслана Писанка: біографія актриси

Зірка народилася в 1965 році в Києві. Її батько був талановитим телеоператором, а мати - інженером. Справжнє прізвище Руслани - Писанко. У дитинстві майбутня актриса відвідувала багато творчих гуртків. Руслана завжди мала повну фігуру, але комплексів не мала. Вона намагалася вступити в Щукінське училище в Москві, але приймальна комісія відмовила їй через зайву вагу. Після цього вона вступила до Київського державного інституту культури на спеціальність режисера.

У кіно дебютувала в 1991, зігравши маленьку роль у фільмі "Круїз, або Розвідна подорож". Після цього регулярно знімалася в кіно. З 2000-их почала брати участь у різних телепроектах, таких як "Жіночий клуб" і "Дизель шоу". Вела прогноз погоди на кількох телеканалах.

У 2006 році брала участь в українському телепроекті від ТСН "Танці з зірками". А в 2008 році вела реаліті-шоу "Службовий романс" спільно з Володимиром Зеленським.

Кар'єра Руслани Писанки: кращі ролі та режисерські роботи

Впізнаваність актриса отримала після ролі в еротичній комедії "Кілька любовних історій", де багато любовних сцен. Зайві кілограми не завадили їй блискуче впоратися зі своєю роллю. Після цього Писанка стала секс-символом і отримала багато пропозицій роботи.

У 1995 році Руслана отримала першу головну роль у фільмі "Москаль-чародій" за п'єсою Котляревського, який став дуже успішним. За цю роль отримала престижну премію імені Олександра Довженка. У фільмі Руслана не тільки грала як актриса, але і красиво співала.

Запам'яталася глядачам Руслана також за роллю актриси на базарі мюзиклі "Сорочинський ярмарок". Її епізод у фільмі був коротким, але дуже яскравим. 

 

У 2010 році Руслана виконала епізодичну роль в популярному серіалі "Свати". Вона блискуче зіграла вожату табору. У 2019 році глядачі могли побачити Писанку в популярній мелодрамі "Кріпосна".

У 2020 році Руслана Писанка виконала головну роль патологоанатома Зої в детективному фільмі "Пугач". На цю роль зірка сама запропонувала свою кандидатуру, оскільки їй дуже сподобався характер героїні.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: