Завантаження ...
banner
banner

У секторі «М» повідомили про серйозні втрати української армії

Українська армія з учорашнього вечора зазнала серйозних втрат на Донбасі у секторі "М". Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний

гради ато, обстірли ато гради

Українська армія з учорашнього вечора зазнала серйозних втрат на Донбасі у секторі "М". Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний, передає сайт 0629.com.ua.

«У нас дуже серйозні втрати, інформація щодо яких буде оприлюднена пізніше», - наголосив Чепурний.
 
«До 16:00 бойовики дотримували режим припинення вогню, а потім вели вогонь без зупинки. До півночі в секторі сталося 13 обстрілів - 7 разів з артилерії 152-122 мм, 5 разів з мінометів 120 і 82 мм і 1 раз з РСЗВ "Град", який обстріляв позиції військових під Новогнатівкою», - зазначив Чепурний.
 
Він також повідомив, що 4 рази були обстріляні українські військові в Старогнатівці, 2 - в Чермалику і по 1 разу в Новогригорівці, Прохорівці, Богданівці, Лебединському, Орловському, Новоселівці-2.
 
Окрім того, в ранковому зведенні прес-центру штабу АТО повідомили, що ситуація на Донбасі увечері 26 серпня суттєво загострилася.
 
За даними штабу, проросійські бойовики на порушення мінських домовленостей застосовували озброєння калібру понад 100 міліметрів уздовж усієї лінії розмежування.
 
Найбільшу активність сепаратистів бійці Збройних сил України зафіксували поблизу Маріуполя, де обстріли тривали і в нічні години 27 серпня. Також бойові дії наприкінці доби 26 серпня були активними в околицях Донецька.
 
Загалом 26 серпня українські військові нарахували 90 випадків порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

hromadske.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: