Завантаження ...
banner

Джошуа зробив несподівану заяву про реванш з Усиком

Джошуа зробив несподівану заяву про реванш з Усиком фото

Британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що якщо він переможе чемпіона WBA, WBO та IBF в Олександра Усика, то одразу відмовиться від усіх поясів. Він вирішив "розбити" об'єднані титули у надважкій вазі.

Таким чином, Джошуа хоче довести, що його необхідно поважати навіть без будь-яких титулів.

Ей-Джей знаходиться всього за місяць від свого прагнення стати триразовим чемпіоном у надважкій вазі. 20 серпня він вдруге зустрічається з Олександром Усиком. На цей раз у Саудівській Аравії.

У вересні минулого року Усик впевнено переміг Джошуа за очками, внаслідок чого останній втратив свої об'єднані титули чемпіона світу та зробив ще один крок від зустрічі з Тайсоном Ф'юрі.

 

"Я відчуваю, що на мене не дивляться як на когось, хто є домінуючим важкоатлетом у дивізіоні. Коли цей великий Ентоні Джошуа переможе і стане триразовим чемпіоном світу, то одразу відмовиться від цих поясів. Тому що ви повинні поважати мене як особистість. Можете це процитувати. Я втомився і не хочу, щоб мене поважали через пояси, які я тримаю. Я хочу, щоб мене поважали через особи, яку ви бачите перед собою", – цитує британця The Mirror.

Також стало відомо про те, що поєдинок проти Ентоні Джошуа стане останнім для Олександра Усика за двома контрактами.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: