Завантаження ...
banner
banner

Поліцейський евакуював з-під обстрілів понад 4 тисячі людей

Поліцейський евакуював з-під обстрілів понад 4 тисячі людей  фото

Володимир Гужва працює в поліції 5 років. Три роки займає посаду поліцейського офіцера Піщанської громади Дніпропетровської області.

З перших днів війни він об’єднав свою територіальну громаду навколо єдиної мети – перемоги над ворогом. Каже, що на такий вчинок його мотивував український народ.

Володимир розповідає, що обрав для себе службу, адже вона передбачає постійне спілкування з людьми та допомогу.

24 лютого, весь особовий склад поліції Дніпропетровщини підняли за тривогою. З перших днів війни потрібно було заспокоїти людей, адже всі перебували у стані сильного стресу, тривоги та розгубленості.

 

Я і мої колеги тиждень жили на роботі, не випускаючи з рук зброю. Скоро всі, дякуючи Збройним силам України, що непереможність російської армії сильно перебільшена, що ніякого бліц-кригу не буде. Наш народ об’єднався та показав, як сильно прагне побороти ворога. Всі люди допомагали один одному і ми, як поліцейські офіцери громади, не могли лишатися осторонь, - розповідає Володимир.

 

Коли всі охочі виїхали з небезпечних місць, він почав допомагати українським військовим - доставляє нашим бійцям на передову волонтерську допомогу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: