Завантаження ...
banner
banner

Кличко став новим головою президентської партії "Солідарність" – БПП"

Сьогодні, 28 серпня, проходить з'їзд партії "Солідарність" – БПП". Делегати другого етапу якого проголосували за обрання головою партії нового лідера - Віталія Кличка.

кличко порошенко, порошенко удар кличко, удар солідарність

Сьогодні, 28 серпня, проходить з'їзд партії "Солідарність" – БПП". Делегати другого етапу ХІІ з'їзду партії “Солідарність” - Блок Петра Порошенка» проголосували за припинення повноважень Юрія Луценка як голови партії та обрали нового лідера - Віталія Кличка.

Як повідомляє УНІАН, перед голосуванням за обрання Кличка він, зокрема, зазначив, що це велика відповідальність і навантаження, а також, що йому необхідно буде виправдати довіру українців.
 
Крім того, він зазначив, що партія “УДАР” продовжує свою працю в іншому форматі - об'єднаної політичної сили “УДАР-Солідарність”. Після цього на з'їзд прибув президент України Петро Порошенко, який виступив перед делегатими. 

Варто додати, що до "Солідарності" окрім Кличка сьогодні прийняли ще 19 ударівців. 

Луценко назвав об'єднання правоцентристських партій єдиною правильною стратегією.
 
"Мій син, повернувшись з фронту, навчив мене такої мудрості: хочеш виграти війну, викопай окоп, в якому поміститься ще й твій друг. Звісно, для Віталія Володимировича потрібен глибокий окоп, але – це єдине правильне рішення", - сказав Луценко, повідомляє Insider
 
Коментуючи об'єднання партій заступник глави фракції "Блоку Порошенка" Ігор Кононенко підтвердив, що перейменування партії відбудеться уже після виборів.
 
"Ми ще будемо думати над назвою, але Віталій Кличко просив нас, щоб слово "УДАР" було збережено. І ми з цим погодилися", - сказав Кононенко.
 
Він відзначив, що у "Солідарності" 650 осередків, а в "УДАРу" – 300, і вони не встигнуть провести перереєстрацію в Мін'юсті. "Тому це об'єднання швидше можна назвати політичним", - сказав він.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: