Завантаження ...
banner
banner

У родині військових народилася трійня

У родині військових народилася трійня фото

Урочиста подія пройшла у Київському перенатальному центрі. У сім'ї Тетяни та Юрія Копець тепер троє маленьких козаків.

"З початку повномасштабної агресії росії проти нашої країни, у столиці з’явилося на світ понад 6000 малюків, серед яких близько ста двійнят й одна трійня! Дуже втішно та знаково, що саме ця трійня народжена у нашій військовій родині", – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв, який прийшов привітати батьків з малюками.

Командувач звернув увагу, що українські військові відзначаються на всіх напрямках – вони мужньо та самовіддано захищають Батьківщину, допомагають постраждалим від наслідків війни, беруть участь у відновленні критичної інфраструктури та попри все – знаходять час на кохання, одружуються, народжують дітей, продовжуючи козацький рід.

Молодих батьків привітала та побажали малюкам: Марку, Святославу та Захару міцного здоров‘я, гарної долі та мирного неба.

"Перш за все у нас був шок, пізніше на очах з’явилися сльози радості. Відчуття - не передати словами. Дякуємо Богові за такий подарунок! Ми будемо робити все для того, аби наші хлопчики жили в злагоді, добробуті та безпеці", - зауважили батьки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: